Onze merken.

Bij 365 Sunergy werken we samen met gerenommeerde A-kwaliteit merken. Van zonnepanelen tot omvormers. Lees hier meer over de merken waar wij mee werken.

+31 (0)6 14 19 19 17

Je kunt ons bellen voor al jouw vragen

info@365sunergy.nl

Je kunt ons mailen voor uitgebreidere vraagstukken

Het Amerikaanse Enphase Energy is al jaren marktleider op het gebied van micro-omvormers. Enphase micro omvormers zijn kleine omvormers die achter elk individueel zonnepaneel geplaatst worden, in plaats van een centrale omvormer. Ze zetten daar meteen de gelijkstroom (DC) om in wisselstroom (AC), zodat je apparaten de opgewekte stroom kunnen gebruiken. Dat is handig, want zo minimaliseer je de impact van schaduw op je opbrengst. Maar er zijn nog veel meer voordelen van micro-omvormers. In deze review licht ik de belangrijkste eigenschappen uit van de Enphase micro omvormer.

Enphase micro omvormers zijn ontworpen om efficiënt en doelgericht gebruik te maken van de energie die door zonnepanelen wordt opgewekt. Hierdoor zijn ze een uitstekende keuze voor particulieren die op zoek zijn naar een energie-efficiënte en kosten-besparende oplossing voor hun thuis.

In tegenstelling tot conventionele systemen, die één omvormer voor het hele systeem gebruiken, maakt een Enphase micro omvormers gebruik van verschillende micro omvormers die elk individueel worden aangestuurd. Dit maakt het systeem veel flexibeler en efficiënter. Hierdoor kunt u elke zonnepaneel op de meest efficiënte manier aansturen en maximaliseren.

Het gebruik van Enphase micro omvormers heeft nog meer voordelen. Ze zijn bijvoorbeeld veel makkelijker te installeren dan conventionele systemen, waardoor de installatie snel en efficiënt kan plaatsvinden. Daarnaast zijn Enphase micro omvormers veel minder kwetsbaar voor storingen en falen dan conventionele systemen, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over onverwachte onderbrekingen van uw energieopwekking.

Bent u op zoek naar een energie-efficiënte en kosten-besparende oplossing voor uw thuis? Overweeg dan Enphase micro omvormers. Neem gerust contact met ons op om meer te weten te komen over deze innovatieve oplossing en hoe wij u hierbij kunnen helpen.

SolarEdge is wereldmarktleider op het gebied van smart energy technologie. Door gebruik te maken van eersteklas technische expertise en een constante focus op innovatie, creëert SolarEdge smart energy oplossingen ’that power our lives’ en die onze toekomstige vooruitgang stimuleren. SolarEdge werd in 2006 opgericht en bedacht een DC-geoptimaliseerde omvormeroplossing die de manier waarop energie in PV-systemen wordt geproduceerd en beheerd fundamenteel heeft veranderd. De intelligente omvormeroplossing maximaliseert energieopwekking op individueel paneelniveau, terwijl de kosten van de opgewekte energie worden verlaagd voor een betere ROI.

SolarEdge is een bedrijf dat innovatieve oplossingen voor zonne-energie aanbiedt. Hun producten omvatten een optimizer voor elke zonnepaneel, een omvormer en een cloud-gebaseerd monitoring systeem. De optimizer verhoogt de opbrengst van elk individueel zonnepaneel, de omvormer converteert de DC-energie van de panelen naar bruikbare AC-energie voor gebruik in het huishouden of teruglevering aan het net, en het monitoring systeem stelt de gebruiker in staat om de prestaties van de installatie real-time te volgen en te analyseren. Met deze producten van SolarEdge, is het mogelijk om maximale opbrengst te behalen, het rendement te verhogen en de levensduur van de installatie te verlengen.

SolarEdge biedt een unieke oplossing voor zonne-energiesystemen die de traditionele string-omvormers vervangt door een optimizer voor elk zonnepaneel en een centraal geplaatste omvormer.

Hierdoor wordt de prestatie van elk individueel paneel geoptimaliseerd, in plaats van de prestatie te worden beperkt door de zwakste schakel in de string. Dit leidt tot een hoger rendement en een grotere opbrengst van de installatie.

Het SolarEdge monitoring systeem biedt real-time monitoring van de prestaties van de installatie, waardoor gebruikers in staat zijn om snel problemen te detecteren en op te lossen. Dit kan leiden tot een vermindering van onderhoudskosten en een verlenging van de levensduur van de installatie.

Daarnaast biedt SolarEdge ook veiligheidssystemen, zoals een automatisch DC-afsluitingssysteem, dat de stroom van de panelen onmiddellijk afsluit bij een probleem of onderhoud, waardoor de veiligheid van installateurs wordt vergroot.

Al met al biedt SolarEdge een complete oplossing voor zonne-energiesystemen, die zorgt voor een maximale opbrengst, een efficiënte monitoring en een veilige en betrouwbare stroomvoorziening.

Fox is wereldwijd toonaangevend op het gebied van omvormer- en energieopslagoplossingen. Onze producten zijn ontwikkeld door experts op het gebied van omvormers en batterijen en zijn baanbrekend; wij bieden klanten de meest geavanceerde productfuncties die momenteel beschikbaar zijn, gekoppeld aan ongeëvenaarde prestaties en betrouwbaarheid.