Stap voor stap jouw zonnepanelen geplaatst.

Je hebt interesse in zonnepanelen en bent benieuwd hoe het gehele proces er bij ons uit ziet? Daarom willen we je graag even meenemen in onze werkwijze. Stap voor stap leggen we hier uit hoe het traject er bij ons en bij jou uit ziet.

01

Jouw aanvraag

Met de stijgende energiekosten is het tijd om te investeren in een duurzame oplossing. Zonnepanelen zijn een slimme keuze voor zowel jouw portemonnee als het milieu.

Met onze innovatieve zonnepanelen kun je jouw energiekosten aanzienlijk verlagen en tegelijkertijd een bijdrage leveren aan een groenere toekomst. Wil jij profiteren van deze unieke kans?

We stellen een offerte voor jou op, specifiek afgestemd op jouw unieke situatie. Dit omvat een gedetailleerde analyse van jouw huidige energieverbruik, de grootte van het systeem dat nodig is, en de verwachte opbrengst. Daarnaast geven we jou graag meer informatie over onze garanties en onze ervaring in de branche.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen, we helpen je graag verder.

Werkwijze 01

02

Na akkoord = Binnen 10 dagen geplaatst!

Bij 365 Sunergy kun je jouw zonnepanelen al binnen 10 dagen op jouw dak hebben inclusief omvormer en installatie. Geen wachttijden van weken of maanden. Bij ons krijg je A-kwaliteit producten en dit samen met een korte wachttijd! Na akkoord van onze offerte zijn we dus binnen 10 werkdagen bij jou!

Wacht niet langer en vraag nu een offerte aan op onze website! Of neem contact met ons op om een afspraak te maken. We helpen je graag verder met het kiezen van de juiste zonnepanelen, levertijd en installatie. Tot snel!

365 Sunergy Referentie IMG

03

Voorbereiding

Tegelijk met de groepenkastcheck, wordt jouw schouwrapport uitgebreid bekeken door onze specialisten bij de afdeling werkvoorbereiding.

Zonnepanelen zijn er namelijk in allerlei soorten en maten. Wij leveren materialen van topkwaliteit, met een optimale opbrengst.

De werkvoorbereiding checkt alles nogmaals, zodat de installatie van jouw zonnepanelensysteem vlekkeloos verloopt. Zodra alles is nagekeken en goedgekeurd, wordt jouw project doorgestuurd naar de planning.

Depot

04

Het is zover: zonnepanelen op jouw dak!

De dag van de installatie van jouw zonnepanelensysteem is aangebroken! Op deze dag komen onze monteurs bij je langs. Onze hoofdmonteur is jouw aanspreekpunt. Zij zullen even kennis met je maken en de hoofdmonteur zal de installatieprocedure met je bespreken. Als alles is besproken en goed met je afgestemd is, gaan onze monteurs op het dak aan de slag.

Je kunt het werk met een gerust hart overlaten aan onze experts!

Plaatsing
0+
Zonnepanelen geplaatst
0
Gemiddelde jaarlijkse energiebesparing!
0+
Tevreden klanten zijn jouw voorgegaan