Zonnepanelen binnen 10 dagen geplaatst!

Bij 365 Sunergy kun je jouw zonnepanelen al binnen 10 dagen op jouw dak hebben inclusief omvormer en installatie. Geen wachttijden van weken of maanden. Bij ons krijg je A-kwaliteit producten en dit samen met een korte wachttijd! Wacht niet langer en vraag nu een offerte aan op onze website! Of neem contact met ons op om een afspraak te maken. We helpen je graag verder met het kiezen van de juiste zonnepanelen, levertijd en installatie. Tot snel!

Direct besparen met zonnepanelen!

Steeds meer mensen kiezen ervoor om zonnepanelen op hun dak te laten leggen. Dat is in de meeste gevallen een verstandige keuze. Allereerst ben je door het kiezen voor zonnepanelen goed bezig voor het milieu, je wekt namelijk duurzame energie op. Maar er zijn nog meer voordelen te benoemen. Zo ga je waarschijnlijk direct besparen op je energierekening! Profiteer nu ook van de voordelen van zonnepanelen op je dak.

Zonnepanelen Eindhoven

Klik voor een vergroting

Jouw voordelen

  • Vooraf gedegen onderzoek op locatie
  • Kosteloos een betrouwbaar en onderbouwd advies

  • Alleen bekende A-merken, volgens Europese kwaliteitsstandaard

  • Alleen vakbekwame installateurs

  • Snelle, efficiënte en veilige installatie

  • Garantie op materialen en installatie

  • 5% Collectiviteitskorting bij een gezamenlijk project voor minimaal 3 woningen

0+
Zonnepanelen geplaatst
0
Gemiddelde jaarlijkse energiebesparing!
0+
Tevreden klanten zijn jouw voorgegaan

Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?

De eerste vraag die je jezelf moet stellen als je de aanschaf van zonnepanelen overweegt is of je dak er wel geschikt voor is. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kosteloze daksan. Zo weet je meteen of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen. Of je vervolgens kiest voor één zonnepaneel of meerdere exemplaren: aan jou de keuze. Uiteraard is het wel van belang om het aantal zonnepanelen zo goed mogelijk af te stemmen op je verbruik, zodat je maximaal kunt besparen. Hierin geven wij ook graag advies!

365 Sunergy Referentie IMG
365 Sunergy Referentie 2 IMG

Wat kosten zonnepanelen eigenlijk?

Het is natuurlijk handig als je vooraf weet wat zonnepanelen kosten. De afgelopen 10 jaar zijn de kosten van zonnepanelen in elk geval flink gedaald. Daarbij zijn deze kosten ook voor een groot deel afhankelijk van je eigen energieverbruik. Je wilt natuurlijk het liefste dat je jouw jaarlijkse energiebehoefte volledig via je zonnepanelen opwekt. Of beter nog: dat je zelfs meer stroom opwekt dan dat je verbruikt. Als je weet hoeveel stroom je met 1 zonnepaneel opwekt en je jaarlijkse energiebehoefte bekend is, kun je berekenen hoeveel zonnepanelen je op je dak nodig hebt.